Şüphelilerin zor durumdaki vatandaşlara, büyü bozma, muska yazma ve sözde manevi tedavi yöntemleriyle yaklaştığı; bu süreçte mağdurların özel bilgilerini edinerek güven sağladığı, ardından ise üzerlerinde büyü olduğu, cin musallat olduğu veya sağlık sorunları bulunduğu yalanlarıyla korku salarak dolandırıcılık yaptığı tespit edildi.

Yapılan incelemelerde, bazı "manevi seanslar" sırasında bir şüphelinin cinsel saldırıda bulunduğu, bazı mağdurlara ise doğal karışım adı altında verilen maddeler sonucunda hastanelik oldukları öğrenildi.

Isparta Belediyesi Ücretsiz Fidan Dağıtıyor Isparta Belediyesi Ücretsiz Fidan Dağıtıyor

13 farklı olayda toplam 865 bin TL haksız kazanç sağladıkları belirlenen A.G. ve M.G., Isparta’da; A.Ç. ise Konya’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı.

Kaynak: Haber Merkezi