Isparta

Isparta'da Su Faturaları Tartışmasına Burdurlular Da Dahil Oldu

Isparta'da suya yapılan zam tartışmaları sırasında, Burdurlu bir vatandaşın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırdı.

Abone Ol

Vatandaş, suya yapılan zam kararına tepki gösteren Ispartalıları hedef alarak, "Isparta'da su faturaları baya yüksek diyen arkadaşlar, Burdur'dan getireceğim size uygun fiyat diyeceğim lakin biz de hiç akmıyor su. Siz yine pahalı mahalle şükredin" ifadelerini kullandı.

Su fiyatlarındaki artışın yanı sıra suyun akışının bile olmadığı Burdur'daki durumu vurgulayan vatandaş, sosyal medya üzerinden mizahi bir dille vatandaşlara atıf yaptı. 

Son zamanlarda kentimizde suya yapılan zamlar pek çok kişinin tepkisine neden oldu. Ancak, unutmamalıyız ki kuraklık artık doruk noktalara ulaşmış durumda. Bu durumda vatandaşlar olarak suyu tasarruflu kullanmak zorundayız.

Su, yaşamın temel kaynağıdır. İçinde bulunduğumuz kuraklık döneminde, suyun kıymetini bilmeli ve israf etmekten kaçınmalıyız. Yapılan zamlar belki bize pahalıya mal olabilir, ancak suyun kıymetini bilmek için de bir fırsat sunuyor.