Aldığı Ekmek Küflü Çıktı Vatandaş Tepkili Aldığı Ekmek Küflü Çıktı Vatandaş Tepkili

Isparta Pusula Yürüyüş Grubu olarak hayallerinin peşinde koşan iki dağcı Ağrı Dağı'na Türkiye ve Filistin Bayrağını dikti.

Sınıf öğretmeni ve kemankeş Mustafa Aygün, Atabey ilçe müftülüğü personeli ve İzci lideri Osman Armağan ve Burdur Gölhisar sağlık personeli İsmail Aygün hayallerini gerçekleştirmek üzere 23 Ağustos 2024 tarihinde Isparta'dan yola çıktı.

Gece 01.00'da zirve yürüyüşüne başlayan grup zorlu bir yürüyüş sonrası saat 07.00'da Türkiye'nin çatısı olan 5137 rakımlı Ağrı Dağı'na ulaştı.

BU DUYGUYU BAŞKA YERDE YAŞAMADIK

Atabey ilçe müftülüğü personeli ve İzci lideri Osman Armağan Haber32 haber merkezimize verdiği bilgide orada yaşadıkları duyguyu hiç bir yerde yaşamadıklarını belirtti. Armağan, ''Burdaki yaşadığımız duyguları şimdiye kadar çıktığımız hiçbir zirvede yaşamadık. İsrail'in zulmünü lanetlemek Filistinli kardeşlerimizi desteklemek amacıyla Türkiye ve Filistin Bayrağını Türkiye'nin çatısına diktik. Rabbim zalim İsrail'i kahru perişan eylesin, Mazlum Filistinli kardeşlerimizi mansur ve muzaffer eylesin.'' ifadelerini kullandı. 11-40222-85555-1666-177-333-7

Muhabir: Haber Merkezi