Emekli bir imam olan ve toplumda sevgiyle anılan Hacı Hafız Hasan Tulum Hoca, geçirdiği rahatsızlık sonucu aramızdan ayrıldı. Isparta’da uzun yıllar boyunca insanlara hizmet veren ve sayısız kişiyi dini eğitimiyle aydınlatan Tulum Hoca, vefatıyla sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Merhum Hasan Tulum, bu gün öğle namazını müteakip Sav Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.  

CUMA NAMAZI MÜEZZİNLİK YAPACAĞI ESNADA FENALAŞTI

Sav kasabasında cuma namazında müezzinlik yapacağı esnada fenalaşan merhum Hasan Tulum, yaklaşık üç hafta boyunca hastanede tedavi gördü. Tulum'un dün vefat ettiği öğrenildi.

İşçi Ustabaşının Boğazını Sıktığını İddia Etti İşçi Ustabaşının Boğazını Sıktığını İddia Etti

GÖREV YAPTIĞI SÜREDE TÜM İNSANLIK İÇİN ÇALIŞTI

Hacı Hafız Hasan Hoca, manevi öğretileri ve dindarlığıyla tanınan bir isimdi. Görev yaptığı yıllarda Antalya karayolu Sav kavşağında bulunan Fatih Camii'nde tur otobüslerini camiye davet edip yabancı turistleri camisinde misafir etti. Turistlerin islamla tanışmalarına vesile olmak için mücadele eden Tulum hocayı  tanıyan herkes, onu dini bilgisiyle, mest eden sesiyle ve insana olan sevgisiyle hatırlayacak.

Muhabir: Ali Rıza Cesur