Isparta

Karayolları Uyardı Isparta Yolu'nda O Bölge Tek Şeride Düştü

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Abone Ol

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre,  Isparta-Antalya (Dereboğazı) yolunun 1-2. kilometrelerinde yoldaki oturma ve çatlaklar dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Ayrıca Karayolları Genel Müdürlüğü, Türkiye geneli olarak bu yollarda da sürücüleri uyardı

Gaziantep-Birecik Otoyolu'nun Gaziantep Doğu-Nizip kavşakları 10-11. kilometrelerinde serbest geçiş sistemi gişesi yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü devam ediyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun 1-4. kilometrelerinde Aydın Şehir Hastanesi bağlantı yolu çalışması nedeniyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşıma diğer istikametten iki yönlü izin veriliyor.

Osmancık-İskilip yolunun 47-48. kilometrelerinde üstyapı yenileme, Erzurum-Aşkale Ayrımı-İspir yolunun 27-29. ve Bingöl-Karlıova yolunun 25-28. kilometrelerinde yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Kaynak. kgm.com.tr