Isparta

Kaymakam Arslan Veda Etti

Şarkikaraağaç Kaymakamı Emre Arslan, ilçedeki görevinin sona ermesi dolayısıyla veda mesajı yayınladı.

Abone Ol

Kaymakam Emre Arslan, Şarkikaraağaç ilçesinde 6 Mayıs 2024 tarihinden bugüne kadar sürdürdüğü görevinin sona ermesi nedeniyle bir veda mesajı yayımladı.

Kaymakam Arslan’ın mesajı şöyle:

“Saygıdeğer Hemşehrilerim, Kıymetli Mesai Arkadaşlarım,

6 Mayıs 2024 tarihinden bugüne severek ifa ettiğim Şarkikaraağaç Kaymakamlığı görevimin bu hafta itibarıyla sonuna gelmiş bulunmaktayım.

Görev sürem boyunca, ilçemize hizmet etme onurunu ve mutluluğunu yaşadım. Bu süre zarfında hep birlikte ilçemizi daha ileriye taşımak, halkımızın refahını ve mutluluğunu artırmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. İlçemizde görev yaptığım süre boyunca, sizlerin sevgisi ve desteği her zaman yanımda oldu. Birlikte çalışmaktan büyük bir memnuniyet ve gurur duydum.

İlçemizin geleceği parlak ve umut dolu. Sizlerin gayreti ve çalışkanlığıyla, ilçemizin daha da güzel yerlere geleceğinden hiç şüphem yok. Benden sonra görev alacak meslektaşıma da aynı destek ve anlayışı göstereceğinize inanıyorum.

Görevden ayrılırken, bu güzel ilçede kazandığım dostluklar ve anılar her zaman gönlümde yer edecek. Sizlere hizmet etmiş olmanın gururunu taşıyarak, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görev sürem boyunca istemeden de olsa bir yanlışımız, eksikliğimiz olmuşsa affınıza sığınıyorum.

Hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Allah’a emanet olun".