Bakan Kacır Son 22 Yılda Büyük Destekler Sağlandı Bakan Kacır Son 22 Yılda Büyük Destekler Sağlandı

Henüz saçlarını hiç kestirmemiş olan Korkmaz, duygu dolu bir adım atarak, saçlarını kanser hastalarına umut olmak için bağışladı. Kendi iyiliğinin ötesinde başkalarına umut olmak isteyen Beren, bu kararından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. KANSEV Dernek Başkanı Cemaliye Bardakçı da bu anlamlı bağış için Beren'e teşekkür ederek, kanser hastalarının moralini yükseltmek adına saç bağışının önemini vurguladı.

KANSEV Dernek Başkanı Cemaliye Bardakçı, “KANSEV derneği olarak kanser hastalarının maddi manevi yanında olmaya çalışıyoruz. Hastalarımızın en büyük ihtiyaçlarından birisi de moraldir. Bağışlanan saçlardan yapılan peruklarla birçok hastamızın yüzü güldü. Isparta’da saç bağışlama kampanyamız küçük bir kızımız saçlarını bağışlamak istemesiyle gerçekleşti.

Kemoterapi aldığı hastanede, hemşirelerin önerisiyle KANSEV Derneği’ne gittiğini söyleyen Devrim Alper, peruğuna kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade etti. Alper, açıklamasında; “Peruğumu almaya eşimle birlikte geldim. Çok mutluyum." dedi.

Haber Merkezi

Editör: Ali Rıza Cesur