Shell. Ülke genelinde 1150 akaryakıt istasyonu işleten Shell, market açma kararı aldı ve bu kapsamda yeni bir projeye imza atacak.

Shell&Turcas CEO'su Emre Turanlı, Habertürk’e yaptığı açıklamada, Shell’in akaryakıt istasyonlarının yanı sıra bağımsız marketler açma kararı aldığını duyurdu. Turanlı, “İstasyonlarımızdaki marketler son 15 yılda hem dünyada hem de Türkiye’de büyük bir öneme sahip. Bu marketlerimiz, yalnızca akaryakıt tüketicilerine değil, gün içinde aracını kullanmayan vatandaşlarımıza da hizmet veriyor. Artık marketlerimizi akaryakıttan bağımsız olarak değerlendiriyoruz. Yemediğimiz ürünü müşterimize satmama anlayışına sahibiz,” dedi.

Bu açıklamanın ardından Shell, Türkiye genelinde istasyonlarının dışında da açacağı marketlerle, toplam şube sayısını 1500’e yaklaştırmayı hedefliyor. Böylece marketler arasındaki rekabetin artması ve fiyatların düşmesi bekleniyor.

Gurbetçi Ergün Yavuz Vefat Etti Gurbetçi Ergün Yavuz Vefat Etti

Vatandaşlar, market seçeneklerinin artmasıyla birlikte fiyatların ne zaman düşeceğini merak ederken, Shell’in bu adımı, sektörde önemli bir değişikliğe işaret ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi