Isparta

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Isparta’da

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sadir Durmaz ve MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez Büyükkabaca’da doludan etkilenen elma üreticilerini ziyaret etti.

Abone Ol

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Sadir Durmaz ve MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez geçtiğimiz günlerde Büyükkabaca’da doludan etkilenen, mahsulü zarar gören elma üreticilerini ve çiftçileri Belediye Başkanı Mustafa Durmuş’la birlikte ziyaret etti.

Senirkent ve Büyükkabaca Belediyelerine ziyarette bulunarak belediye başkanlarından bölgedeki son durum hakkında bilgi alan Durmaz ve Sönmez, doludan mahsulleri zarar gören çiftçilerimize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Sönmez, ilk tespit bilgilerine göre Dolu yağışında yaklaşık 35.000 dekar arazi ve 60.000 ton elmanın etkilendiği görülmektedir. Bu rakamlar çok yüksek ve mağduriyet noktasında da etki alanını göstermektedir. Çiftçimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli girişimlerin yapılması yönünde yetkilerle görüşüleceğini, zararın en aza indirilmesi noktasında ellerinden geleni yapacaklarını, hasar tespit çalışmalarının takipçisi olacağını ifade etti.