Gül, burada düzenlenen törende partiye yeni katılan 7 kişiye rozet takdim etti.

Özellikle dikkat çeken bir diğer gelişme, uzun yıllar AK Parti üyesi olan Mustafa Keleş’in Yeniden Refah Partisi’ne katılması oldu. 22 yıl AK Parti’de görev yapan Keleş, duygusal bir veda ile Yeniden Refah Partisi'ne geçti ve burada Medya ve Tanıtım Başkanı olarak görev alacak. Rozetini Nurettin Gül taktı. Keleş’in yanı sıra Okan Ali Altıntaş, Vedat İntaş, Hasan Ali Göl, Neşe Gencer ve Metin Göl de partiye üye oldu.

Isparta Valiliği'ne Abdullah Erin Atandı Isparta Valiliği'ne Abdullah Erin Atandı

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı, 2024 yılı başından itibaren üye kayıtlarının hızla arttığını ve bu dönemde yüzde 200 oranında üye artışı yaşandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, 2024 yılı başından itibaren üye kayıtları hızla devam ediyor. Ocak ayından bu yana yüzde 200 üye artışı oldu. Isparta Halkı, YRP’ye çok büyük sempati duyuyor. Asıl hedef 2028 cumhurbaşkanlığı genel seçimleridir. Son 2 yılda halkın alım gücü düştüğünden dolayı çok sıkıntı yaşanıyor. Bu sıkıntılar halkı ekonomik yönden zorluyor. Halk, Yeniden Refah Partisini kurtuluş olarak görüyor. Halk, diğer partilere göre Yeniden Refah Partisi’ni tercih ediyor ve güveniyor" ifadeleri yer aldı.

Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Gül, rozet takdimlerinin ardından Ispartalı esnafları ziyaret ederek, onların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu

Kaynak: Haber Merkezi