Isparta

Sağlık Müdürü Dr. Küçükcoşkun’dan müjdeler

Kentteki sağlık faaliyetleri hakkında kısa bilgi veren Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serhat Küçükcoşkun, Isparta halkını sevindirecek müjdeler verdi.

Abone Ol

Isparta Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serhat Küçükcoşkun, 34 gün sonrasına sıra verilen MR çekimlerini çok yakında 72 saate düşüreceklerini söyledi. Şehir Hastanesi’ne alınan PET-CT cihazı sayesinde ise kanser hastalarının şehir dışına çıkmalarına gerek kalmadan tedavilerinin tümünün Isparta’da gerçekleştirileceği müjdesini verdi.  

3. MR CİHAZI GELİYOR

Isparta Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serhat Küçükcoşkun, göreve başladığı yaklaşık 4 ay öncesine kadar bir MR çekimi için 34 gün sonrasına randevu verildiğini söyledi. İki ay içerisinde bu tarihi 7 - 9 güne düşürdüklerini vurgulayan Dr. Küçükcoşkun, Isparta Şehir Hastanesi’ne alınan üçüncü MR cihazının önümüzdeki günlerde kurulmasıyla birlikte 21 günün de 3-4 güne kadar düşürüleceğini anlattı.

BİR MÜJDE DE KANSER HASTALARINA

İkinci müjdeyi de kanser hastalarına veren İl Sağlık Müdürü Dr. Küçükcoşkun, çok yakında kanser tedavisi için şehir dışına çıkılmaya gerek kalmayacağını açıkladı.

Herkesin kanser olma riski taşıdığını belirten Dr. Küçükcoşkun, geçtiğimiz günlerde Şehir Hastanesi’ne alınan PET-CT cihazı sayesinde kanserli dokuların belirlendiğini ve kemoterapiye başlanabildiğini, yaptıkları girişim sonucu kısa bir süre sonra ışın tedavisinin de yine aynı hastanede gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.