Sav Spor Kulübü futbolcuları, bu hafta Atabey Spor ile oynadığı maç öncesi "Biz insan olmayı öğretmenlerimizden öğrendik, Yaşasın öğretmenlerimiz." pankartıyla sahaya çıktı.

TFF 2. Amatör Grubu'nda Atabey Spor ile oynadığı maçı 6-1 kazanıp liderliğe yükselen Sav Spor Kulübü futbolcuları, karşılaşma öncesi açtıkları pankart ile herkesin takdirini topladı. Ülkemizde şiddet gören ve öldürülen eğitim camiamızın baş tacı öğretmenlerimizin hakkını savunmak amacıyla, öğretmenlere yapılan şiddeti protesto eden Sav Spor futbolcuları, ‘’Biz insan olmayı öğretmenlerimizden öğrendik, Yaşasın öğretmenlerimiz.’’ yazılı pankart açtı. Futbolculara taraftarlar alkışlarla destek verdi.

"Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum." diyen bir medeniyetin ve "Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır." cümlesiyle öğretmenlik mesleğini kutsayan bir geleneğe sahip çıkacaklarını vurgulayan Sav Spor Kulübü yönetim ve futbolcuları, Eyüpsultan'da gerçekleşen elim hadisede hayatını kaybeden eğitimci İbrahim Oktugan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diledi.

Yeni Eğitim Yılında "Çanakkale'den Gazze'ye" Dersi Yeni Eğitim Yılında "Çanakkale'den Gazze'ye" Dersi

8Bbaf80E 3De4 4Fa7 9E34 A7728475Edc2Fe314567 Be2F 48B6 8A90 07D59A99A0Fe

Editör: Şükrü Altuğ