Isparta

Sav Spor futbolcularından anlamlı pankart

Şampiyonluk yarışında çok önemli bir üç puan alan Sav Kasabası Spor kulübü rakibi Atabey sporu 6-1'lik net skorla yendi. Maçta açılan pankart gündem oldu.

Abone Ol

Sav Spor Kulübü futbolcuları, bu hafta Atabey Spor ile oynadığı maç öncesi "Biz insan olmayı öğretmenlerimizden öğrendik, Yaşasın öğretmenlerimiz." pankartıyla sahaya çıktı.

TFF 2. Amatör Grubu'nda Atabey Spor ile oynadığı maçı 6-1 kazanıp liderliğe yükselen Sav Spor Kulübü futbolcuları, karşılaşma öncesi açtıkları pankart ile herkesin takdirini topladı. Ülkemizde şiddet gören ve öldürülen eğitim camiamızın baş tacı öğretmenlerimizin hakkını savunmak amacıyla, öğretmenlere yapılan şiddeti protesto eden Sav Spor futbolcuları, ‘’Biz insan olmayı öğretmenlerimizden öğrendik, Yaşasın öğretmenlerimiz.’’ yazılı pankart açtı. Futbolculara taraftarlar alkışlarla destek verdi.

"Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum." diyen bir medeniyetin ve "Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır." cümlesiyle öğretmenlik mesleğini kutsayan bir geleneğe sahip çıkacaklarını vurgulayan Sav Spor Kulübü yönetim ve futbolcuları, Eyüpsultan'da gerçekleşen elim hadisede hayatını kaybeden eğitimci İbrahim Oktugan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiasına başsağlığı ve sabır diledi.