Isparta

SDÜ “Turizm ve Gastronomi Fuarı”nda

Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta’nın turizm değerlerini ve gastronomisini tanıtmak amacıyla düzenlenen “Turizm ve Gastronomi Fuarı”nda yerini aldı.

Abone Ol

Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta’nın alternatif turizm değerlerini ve zengin gastronomisini tanıtmak amacıyla düzenlenen “Turizm ve Gastronomi Fuarı”nda yerini aldı. 

Bu yıl ikinci kez Gökkubbe Fuar Alanı’nda kapılarını açan fuarda yer alan SDÜ standında, Isparta’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini, yerel gastronomisini detaylı bir şekilde anlatan ve üniversitemizce basılan kitapların tanıtımı yapılıyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen fuar, Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve diğer paydaş kurumların destekleriyle gerçekleştiriliyor. 

Fuarın açış konuşmasını Isparta Valisi Abdullah Erin, Isparta Milletvekili Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alim Koşar, ITSO Başkanı Metin Çelik, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çandır, çok sayıda kamu ve özel sektör temsilcisi katıldı. 

Fuar kapsamında Isparta Milletvekili Uğur Gökgöz, Isparta Turizmi ve Gastronomi Fuarına katkılarından dolayı SDÜ yönetimine teşekkür plaketi verdi. Üniversite adına plaketi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alim Koşar aldı. Bölgenin kültürel mirasını ve lezzetlerini keşfetmek isteyenler için önemli bir kaynak niteliği taşıyan SDÜ’nün eserleri, 6 Ekim Pazar gününe kadar okuyucusuyla buluşmaya devam edecek.