Türk Kara Kuvvetlerimizin 2233'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği  Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı, şehit aileleri, gaziler ve muharip gazileri Isparta Garnizon Komutanlığı'na ziyarette bulundu.

Kredi Kartı Borçlarına Yeni Yapılandırma Düzenlemesi Geliyor Kredi Kartı Borçlarına Yeni Yapılandırma Düzenlemesi Geliyor

Ziyaretten görüntüleri paylaşan Başkan Savcı konuyla ilgili olarak; Metehan'dan Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kadar kahraman komutanlar yetiştirerek nice zaferler elde eden Türk Kara Kuvvetlerimizin 2233'üncü kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla Isparta Garnizon Komutanlığında Şehit Aileleri Gaziler ve Muharip Gazileri öğle yemeğinde Mehmetçiklerle bir araya getiren Garnizon Komutanı P. Albay Mustafa Kahraman’a ve Komutan vekili P . Albay Hüseyin Mustafa Aksu komutanlarımıza Derneğimiz adına şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Bir 8 kişi görseli olabilir

Bir 15 kişi görseli olabilir

Bir 3 kişi görseli olabilir

Kaynak: Haber Merkezi