Siparişler Tükendi Talep Patlaması Yaşanıyor Siparişler Tükendi Talep Patlaması Yaşanıyor

Isparta 32 Spor'da Teknik Direktör Fuat Buruk'un istifasının ardından yeni teknik direktör arayışları devam ediyor. Hafta sonu Afyonspor deplasmanına hocasız çıkan pembe-yeşilliler sahadan beraberlikle ayrıldı. Öte yandan yönetimin eski Teknik Direktör Hakan Yılmaz ile görüşme aşamasında olduğu ve anlaşılacağı söylentileri sonrasında ise tepkiler başladı. İlk tepkiyi ise Isparta 32 Gençlik Taraftar Grubu verdi.

2022-2023 sezonunda Isparta 32 Spor'un teknik direktörlük görevine getirilen Hakan Yılmaz, 24 maçta görev almıştı. Bu maçlarda Isparta 32 Spor 9 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı. Bu sonuçların ardından ligin bitimine 2 maç kala teknik direktör Hakan Yılmaz ile yollar ayrılmıştı. Yerine gelen Hakan Karaca ile Isparta 32 Spor ligin son maçında Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 6-0 yenerek ligde kalmayı başarmıştı. O dönemde de Teknik Direktör Hakan Yılmaz taraftarlardan büyük tepki almıştı.

Hakan Yılmaz ile tekrar anlaşma yapılacağı söylentileri sonrasında da 32 Gençlik Taraftar Grubu ilk tepkiyi verdi. Dün sosyal medya üzerinden taraftar grubu lideri Uğur Tarakçı'nın yapmış olduğu paylaşım ile Hakan Yılmaz'ı hoca olarak takımın başında görmek istemediklerini belirttiler.

Kaynak: Haber Merkezi