TED Kolejine yeni başlayan öğretmenler, çevirim içi toplantıda Türk Eğitim Derneği Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve TED Genel Müdürü Prof.Dr.Fatma Bıkmaz ile bir araya geldiler.

Tüm öğretmenlerin katıldığı motivasyon kahvaltısının ardından Kurucu Temsilcisi Şule Yurcu ve Lise Müdürü Gülin Özkan 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı toplantısında açılış konuşması yaptılar. TED'e yeni katılan öğretmenlere TED’in meşalesini simgeleyen yaka rozetleri takdim edildi.

Yeni başlayan öğretmenlere TED Koleji'nin vizyonu, misyonu ve kurumsal yönergeleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Üç hafta sürecek mesleki eğitim ve oryantasyon programında öğretmenlere Kavram Haritaları ile Öğrenme Yazılımı, STEM Eğitimleri, Mizaç Eğitimi, Yapay Zeka ve Web 2.0 araçları ile öğretim ve Yeni Öğretim Programı ile ilgili hizmet içi eğitimlerle mesleki bilgilerini geliştirmeleri  ve yeni dönem için hazırlıklarını tamamlamaları hedefleniyor.

20 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında 8.sınıf öğrencileri LGS’ye hazırlık için Lise Destek Eğitim Programına(İDEP), 12.sınıf öğrencileri, YKS’ye hazırlık için Üniversite Destek Eğitim Programına (ÜDEP) ve okula yeni başlayan öğrencilerimiz de  Yabancı Diller Destek Programı (YDDP) ve Oryantasyon Programına katılacak.

Isparta'da Kaza Motosiklet Sürücüsü Yaralandı Isparta'da Kaza Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Kaynak: Haber Merkezi