Burdur'da Düzenlenen Operasyonlarda 59 Tutuklama Burdur'da Düzenlenen Operasyonlarda 59 Tutuklama

6. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, Genel Başkan Apaydın ile uzun yıllardır birlikte çalıştıklarını belirterek, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nda yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden aday olan Fevzi Apaydın’a başarılar diledi.

Başkan Tural "Şoförler odası başkanlığı yapmam dolayısıyla Türkiye Şoförler Federasyonu Türkiye’de en büyük sivil toplum örgütlerinden bir tanesidir. Bende zaman zaman yıllar içerisinde Türkiye Şoförler Federasyonunda genel başkanımız Fevzi Apaydın’la görev yapma imkanını buldum beraber şoför esnafına hizmet etmeye gayret gösterdim. Tabi önümüzdeki dönem içerisinde de olağan bir kongreye gidiyor Türkiye Şoförler Federasyonu bu bağlamda da önümüzdeki yapılacak olan olağan üstü genel kurulda yeniden aday olan genel Başkanımız Fevzi Apaydın’ın ilimizi ziyaret etmesi ve bizden destek istemesi dolayısıyla ilimizdedir. Bizde kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı hem genel başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum inşallah bu seçimli genel kurulda da genel başkanımıza ve çalışma arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum" diye konuştu.

ISPARTA SEVGİSİNİ AHMET TURAL'DA BULDUK

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın,  Başkan Tural’dan her zaman bilgi ve fikir aldığını belirterek, bilgi ve fikir alışverişinin her zaman devam edeceğini söyledi.  Apaydın "Güller ve göllerin arasında çok mutlu ve kendimi güvende hissediyorum. Özellikle Isparta’mızın, Burdur’umuzun ve Afyonkarahisar’dan gelen değerli başkanlarıma her iki başkanımın şahsında sevgi ve saygıyla selamlıyorum hepiniz hoş geldiniz. İnsanların birbirine karşı sevgisinde sınır yoktur, çok daha derin sevgiler vardır daha derin birbirleriyle ilgili münasebetler vardır. Isparta’nın sevgisini biz Ahmet Tural’da bulduk biz iki dönem değerli kardeşimle beraber çalışma imkanı bulduk kendisinin değerli bilgilerinden istifade ettik, değerli görüş ve düşüncelerinden istifade ettim bunun devamı da olur inşallah ben her iki birlik başkanıma da teşekkür diyorum" dedi.         

Konuşmaların ardından ziyaret karşılıklı fikir alışverişleriyle devam etti.

Kaynak: Haber Merkezi