Güncel teknolojik cihazlar eşliğinde kedi, köpek, evcil ötücü kafes kuşları, egzotik petler başta olmak üzere pet sağlığı alanında hizmet veren Tuğberk Boyekin Veteriner Kliniği artık Modernevler mahallesindeki yeni yerinde sevimli dostlarımız ile ilgilenecek.

Veteriner Hekim Tuğberk Boyekin, lisans eğitimini 2011-2016 yılları arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesinde tamamlamıştır. 2016’da Boyekin Veteriner Kliniği olarak kedi, köpek, evcil ötücü kafes kuşları, egzotik petler başta olmak üzere pet sağlığı alanında hizmete başlamıştır. 5 sene lisans eğitimi ve 7 sene klinisyen hekimlik tecrübesiyle 12 senedir pet dostlarımız ile ilgilenmektedir. Klinisyen hekim olarak pet dostlarımızın sağlık ihtiyaçlarını kaliteli hizmet anlayışı ve koruyucu hekimlik prensibiyle karşılamaktadır. 2023 yılı itibariyle yeni yerinde hizmet verecek olan Tuğberk Boyekin Veteriner Kliniği bilimin aydınlattığı yolda, etik değerler çerçevesinde, güncel teknolojik cihazlar eşliğinde hizmetinizde.

ADRES:

Tuğberk Boyekin Veteriner Kliniği, Modern Evler Mah. Süleyman Demirel Caddesi Üzeri Adarlar sitesi dükkanlar sırasında Merkez/Isparta

Sigaraya Zam Geldi En Ucuzu 67 Lira Sigaraya Zam Geldi En Ucuzu 67 Lira

Editör: Özge Çelik