Isparta'nın merkeze bağlı Sav beldesinde yaşayan 75 yaşındaki Sakine Akkul, bulduğu her şeyi pembeye boyuyor. Türkiye'ye gündem olan Sakine teyze, pembe eviyle dikkat çekiyor.

BOYA HEDİYE EDİLDİ

Sosyal medyada evini pembeye boyatma isteğini paylaşan Sakine Teyze, “Artık eskisi gibi boya alamıyorum. Boya alabilsem her yeri boyasam, cennet gibi yapsam diyorum. Elimden gelse Sav kasabasını boyayacağım” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Burdur'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı Burdur'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Sakine Teyze’nin bu görüşleri Filli Boya tarafından fark edildi. Isparta’nın Sav beldesine iç, dış astar ve hobi boyalarını gönderen Filli Boya, Sakine Teyze’nin hayalini gerçekleştirmesine yardımcı oldu. Boyaları teslim alan Akkul, “Filli Boya beni çok mutlu etti. Dünyalar benim oldu.” diyerek sevincini paylaştı.

PEMBE YATAK HEDİYE EDİLDİ

Sakine teyzeye hediyeler ard arda gelmeye başladı. Dün Sakine teyzeye Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı ile Erya Mobilya'nın desteğiyle pembe yatak hediye edildi. Türkiye'nin birçok yerinden evine ziyaretçi gelen Sakine Akkul, pembe yatak sürprizine karşı çok mutlu olduğunu, Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı ile Erya Mobilya'ya çok teşekkür ettiğini ifade etti.

111-31222-9333-5

Muhabir: Haber Merkezi