Isparta

Yaşacan: “Davraz’a sahip çıkılmalı”

Enda Tour’un Kurucusu ve  Spor Turizmi Birliği (STB) Başkanlığı yapan Recep Şamil Yaşacan, Davraz’a sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Abone Ol

Enda Tour’un Kurucusu ve  Spor Turizmi Birliği (STB) Başkanlığı yapan Recep Şamil Yaşacan, spor turizmin en önemli merkezlerinden biri olan Davraz’a sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Davraz’ın eski günlerine kavuşması için gerekli adımların atılması için üzerine düşeni yapacağını dile getiren Yaşacan, “Davraz’a daha önce yüzlerce takım getirdik. Yüksek rakımı nedeniyle takımlar buraya hayrandı. Konaklama, fitness vs. sorunlar çözüldüğü takdirde  Davraz’a sadece futbol değil eskrim, bisiklet, survivor olmak üzere bir çok dalda sporcular buraya gelecek. Bununla ilgili gerekli adımları atmak için ben hazırım. Burdur, Davraz’dan sonra başlamasına rağmen çok önemli adımlar attı. Davraz’da bu adımlar atılırsa Isparta-Burdur birlikteliğiyle de çok güzel projelere imza atılır” dedi.

Davraz’ın nitelikli turiste ihtiyacının olduğunu söyleyen Enda Tour’un Kurucusu  Recep Şamil Yaşacan, “Ayrıca buraya bir golf sahası da yapılmalı. Aklınıza gelebilecek tüm spor dallarına uygun bir yer davraz. Davraz bence en güzel yeri. Isparta doğal güzellikleri bakımından çok şanslı. Antalya’ya çok yakın. Eğirdir’i, Gölcüğü yeterince değerlendirilemiyor. Ben buna çok üzülüyorum. Spor turizmi şart”  diye konuştu.