Etkinlik TAFED Gençlik Kolları Başkanı Şef Gökhan DEMİRBAŞÇI ve ekibinden Şef Erdal Avcıoğulu, Şef Ekrem Karahan ve Şef Elif Yedik’in katılımı ile Konferans ve Workshop düzenlendi.
Gerçekleştirilen konferans kapsamında “868-869 yerliyse yeriz” sloganı ile Türk Mutfağında tarhananın tarihçesi ve önemine değinilmiştir. Aynı zamanda aşçılık mesleği ile ilgili yapılan konuşmalarda dernekleşmenin öğrencilere ve mesleğe olan katkılarına da yer verilmiştir.
Yerli ürün kullanmanın önemine değinen şef aşçılar Eğirdir Meslek Yüksekokulu uygulama mutfağında aşçılık programı öğrenciler ile Beyşehir tarhana çorbası yapmıştır. Yapılan çorba yüksekokul öğrencilerine ikram edilmiştir. Etkinliğe katılan Şef Gökhan Demirbaşçı, Şef Erdal Avcıoğulu, Şef Ekrem Karahan ve Şef Elif Yedik’e teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.

Isparta 10 Gün Boyunca Kitaplarla Şenlendi Isparta 10 Gün Boyunca Kitaplarla Şenlendi

Haber Merkezi

,

Editör: Ali Rıza Cesur