Erciyes spor takımlarının gözdesi oldu Erciyes spor takımlarının gözdesi oldu

Üyelere ek olarak, topluluğun Mayıs iş ve finans toplantısında konuşmacılara müdahale eden kulüp çalışanlarına karşı ne tür bir işlem yapıldığını bilme hakkı vardır. Bu istismarcılara yaptırım uygulanmaması, “pusu kültürü” geliştiğini iddia edenleri haklı çıkaracaktır. Bütün bu yaşanmışlıklar karşısında, Beşiktaş sevgisiyle aynı düşünceleri paylaşan ben ve  camia mensuplarının arzu ve özlemleri, kaygıları ve kulübün bekası ile ilgili olarak, Les People'ı sindiren kişileriz. bu sözlerle toplumu temsil etmemek ve doğru olanı yapmaktır. Anthony Nwakaeme'nin transferi ile Beşiktaş resmi adımlar atmaya başladı.

Siyah Beyazlılar, tecrübeli isim için ilk teklifini yapan başarılı kanat oyuncusunu ara transfer döneminde de kadrosuna katmak istiyor. Anthony Nwakaeme teklife hemen yanıt verdi. Anthony Nwakem teklifini hemen kabul etti Anthony Nwakem, Suudi temsilcisinden yılda 3 milyon euro kazanan Fajha'ya sezon başında sürpriz bir transfer yaptı. Beşiktaş, ligde takımdan ayrılmaya kararlı olan  Nwakaeme'ye dava açtı ancak  teklif oyuncuyu tatmin etmedi. Teklifin yarısından fazlası Antoine Nwakem'e gitti Beşiktaş, Al Fayha'dan yılda 3 milyon euro kazanan Antoine Nwakem'e 1,5 yıllığına 1,5 milyon euro teklif etti. Oyuncunun kanadı  teklifi tatmin edici bulmaz ve reddeder. Akşam kaynaklarından edinilen bilgiye göre Siyah Beyazlılar'ın Anthony Nwakaeme için önümüzdeki günlerde  yeni tekliflerde bulunması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde ayak parmağından ameliyat olan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rashid Ghazal, ayaklarına bandaj ve kullandığı ekipmanları attığı videoyu sosyal medya adresinden  paylaştı Siyah beyazlı taraftarlar Cezayirli futbolcuya olan hayranlığını dile getirdi. Öte yandan Gezal, Dünya Kupası kapsamında Beşiktaş'ta yapılacak olan Antalya kampına  dahil oldu. Alanya ile yaşadığı sorundan sonra 5 hafta sahalardan uzak kalan Ghezal, Süper Lig'de 1 gol 1 asist yaptıktan sonra 8. haftadaki Fenerbahçe derbisine geri döndü ancak eski performansını yakalayamayan Ghezal, ameliyat olmaya karar verdi ve olimpiyatlarda gerçekleştirdi. 8 Kasım'da Amerika Birleşik Devletleri. Geçen sezon  4 gol 7 asistlik performans sergileyen Rashid Ghazal, bu sezon çıktığı 5 maçta 2 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Editör: Haber Merkezi