ISPARTA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

ISPARTA BELEDİYESİ MÜCAVİR ALANLARI İÇERİSİNDEKİ KİRAZLITEPE İLE GÖKÇAY MESİRELİK ALANINDA BULUNAN ZİPLİNE TESİSLERİNİN KİRALANMASI İŞİ İLANI

İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ
MADDE 1-
Isparta Belediyesi Mücavir Alanları İçerisindeki Kirazlıtepe ile Gökçay Mesirelik alanında  bulunan Zipline Tesislerinin Kiralanması İşi, 2886 sayılı Kanunun 35/c maddesi gereğince Açık Teklif usulü ile ihale edilerek kiraya verilecektir.                                                                
İŞİN NEVİ
MADDE 2-
Isparta Belediyesi Mücavir Alanları İçerisindeki Kirazlıtepe ile Gökçay Mesirelik alanında bulunan Zipline Tesislerinin Kiralanması İşi yapılacaktır.
İŞİN SÜRESİ
MADDE 3-
Zipline Tesislerinin Kiralanması işinin Süresi 3 (üç) yıldır.
İHALE TARİHİ, SAATİ VE YERİ
MADDE 4-
Yukarıda niteliği ve özellikleri belirtilen kiralama işin ihalesi 17/09/2024 tarihinde saat 14:30’da Belediye Encümeni toplantı salonunda yapılacaktır. İstekliler ihaleye ilişkin bilgileri Park ve Bahçeler Müdürlüğünden edinebilir ve şartnameyi Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü Kira Servisinde görebilirler.
MUHAMMEN BEDEL VE GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI
MADDE 5-

İŞİN ADI MUHAMMEN BEDEL
YILLIK
GEÇİCİ TEMİNAT % 30
Isparta Belediyesi Mücavir Alanları İçerisindeki Kirazlıtepe ile Gökçay Mesirelik alanında Bulunan Zipline Tesislerinin Kiralanması İşi

360.000,00 TL + KDV
 


108.000,00 TL
  1. Zipline Tesislerinin Kiralanması işinin muhammen ihale bedeli ve geçici teminat miktarı yukarıda gösterilmiştir. İstekliler söz konusu kiralama işinin ihalesine katılabilmek için muhammen bedelin %30 (yüzde 30) nispetinde geçici teminat bedelini 17/09/2024 tarihi 12:30’a kadar  Mali Hizmetler Müdürlüğünün veznelerine yatırmaları veya bankalar ve özel finans kurumlarının verecekleri süresiz teminat mektuplarını, teminat olarak vermeleri mecburidir. Aksi takdirde verilen teklif dosyaları geçersiz sayılacaktır.
  2. Geçici teminat olarak kabul edilecek değerler.
  1. Tedavülde olan Türk Lirası,
  2. Bankaların verecekleri süresiz teminat mektupları,
  3. Devlet Tahvilleri ve Hazine kefaletine haiz tahvillerden herhangi biri,

İHALEYE KATILMA ŞARTLARI
MADDE 6-

  1. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olmak ve anılan kanunda açıklanan biçimde teklifte bulunmakla birlikte ihaleye iştirak edecekler 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 25. ve 26. Maddesine uygun geçici teminat vermek zorunludur.
  2. İhaleye katılabilmek için, 2886 Sayılı Yasanın 5 inci maddesinde yazılı şartlar aranır.

A-İsteklilerin Gerçek Kişi Olması Halinde;

  1. Kanuni ikametgâh belgesi ( son 1 ay içinde alınmış olacak)
  2. Nüfus cüzdanı sureti, (T.C Kimlik Numarası belirtilecektir.)
  3. Bağlı bulunduğu odasından alacağı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında ihale yasaklısı olmadığına dair belge, değil ise, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamlarında ihale yasaklısı olmadığına dair vereceği taahhütname
  4. Tebligat için adres beyanı
  5. Noter tasdikli İmza beyannamesi
  6. Geçici teminat makbuzu veya mektubu,        
  7. Vekâlet durumunda noter tasdikli vekâletname
  8. İhaleye girecek gerçek kişilerin Belediyemize emlak, su, çtv, kira vb. gibi borcu bulunmadığına dair ihale tarihinde Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak borcu yoktur belgesi.
  9. SGK Borcu yoktur
  10. Vergi borcu yoktur
  11. Fetö/PDY
  12. Sabıka kaydı

B- İsteklinin Tüzel Kişi Olması Halinde;

  1. Tebligat için adres beyanı
  2. Tüzel kişiliği temsile yetkili kişilere ait imza sirküleri
  3. İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya sicile kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından, Ticaret Sicili Müdürlüğünden veya benzeri bir makamdan son 1 ay içinde alınmış, tüzel kişinin siciline kayıtlı olduğuna, 4734 ve 2886 sayılı kanunlar kapsamında ihale yasaklısı olmadığına dair belge
  4. Tüzel kişinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu kapsamında ihale yasaklısı olmadığına dair vereceği taahhütname.
  5. Şirket ortaklarının hisse oranları ile şirketteki görevlerinin son durumunu gösteren Ticaret Sicili Gazetesi (Değişiklik ekleri ile birlikte)
  6. Geçici teminat mektubu veya makbuzu
  7. Vekâlet durumunda noter tasdikli vekâletname,
  8. İhaleye girecek tüzel kişilerin Belediyemize emlak, su, çtv, kira vb. gibi borcu bulunmadığına dair ihale tarihinde Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak borcu yoktur belgesi.
  9. SGK Borcu yoktur
  10. Vergi borcu yoktur
  11. Fetö/PDY
  12. Sabıka kaydı

Belediyemiz ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İhaleye katılacakların ihale şartnamesini mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Emlak Ve İstimlak Müdürlüğü’nde ücretsiz görebilecekleri
       İlan olunur.

#ilangovtr Basın No ILN02084542