Predator CG552K, 3840 x 2160 çözünürlüğe, 400 nit maksimum parlaklığa sahip 55 inçlik bir monitör olarak ortaya çıktı. DCI-P3 renk gamının yüzde 98,5 ’ini Delta E <1 renk kalibrasyon doğruluğuna sahip olan monitörün renk canlılığı ve doygunluğu üst seviyede bulunuyor. Tercih edilen OLED paneli sayesinde, yoğun siyah renkler ve yüksek kontrast oranı sunuluyor.

Monitör HDMI 2.1 VRR, VESA Adaptive-Sync ve NVIDIA G-Sync uyumluluğu dahil üç değişken yenileme hızı teknolojisini destekliyor. 55 inçlik ekran VESA Adaptive-Sync ’i desteklediğinden, büyük olasılıkla AMD ’nin FreeSync sertifikasını da destekleyecek. Ayrıca, bulunduğu odanın ışık seviyesine göre parlaklığı otomatik olarak ayarlayan ve etrafa kimse bakmadığında parlaklığı azaltan sensörler ile beraber geliyor. Ekran paneli Display HDR 400 sertifikasına da sahip.

Bağlantı noktaları açısından da zengin olan monitör, en fazla 1.4 spesifikasyon için derecelendirilmiş iki Display Port, üç HDMI 2.0 bağlantı noktası ve tek bir USB C girişi sunuyor. Monitörün arka tarafında birden çok USB 2.0 / 3.0 bağlantı noktası sağlamasına izin veren bir USB çoğaltıcı bulunuyor.

Acer ’ın Predator CG552K 4K OLED monitörünün 2020 yılının üçüncü çeyreğinde 2.099 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulması planlanıyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur