İzmit Körfezi’nde ‘Büyük Zafer’in coşkusu İzmit Körfezi’nde ‘Büyük Zafer’in coşkusu

Avustralya'nın 32. maçı. Giroud, milli takımdaki 50. golünü dakikalar içinde ağları geçerek kaydetti. Giroud, Thierry Henry'nin (51 gol) ardından  en çok gol atan  ikinci Fransız futbolcu. Fransız forvet, 44. dakikada Polonya'ya geldi ve takımını öne geçirdi. Usta yıldız bu golle tarihe geçti. Fransız futbolcu, milli takım formasıyla 52. golünü atarak Fransa takımı tarihinin en golcü oyuncusu oldu. Giroud, geride bıraktığı efsanevi isme de saygı duruşunda bulunuyor ve Henry'nin golünü kutlamanın en önemli anlarından biri haline geliyor. klasikler

Arsenal ve Giroud,  kısa bir süre için de olsa 2012'de Arsenal'de takım arkadaşıydı. Beşiktaş bu sezon Atiba'nın yaşı ve Josef'in beklentileri nedeniyle bölgeyi marsilyabet güçlendirmek istiyor. Geçici transfer işi kapsamında Beşiktaş, defans oyuncularına öncelik verdi. Siyah Beyazlılar da orta saha adayı arıyor ama öncelikli değil. Blackhawks, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek isimleri arıyor. Nampalys Mendy bu anlamda gündemde olan bir isim. 30 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusunun transferi için hazırlıklar başladı ve Leicester City ile  olan sözleşmesi sona eriyor. Plan, Mendy'nin milli takım için ter döktüğü Dünya Kupası'ndan sonra Mendy ile  ilk teması kurmak. Ayrıca bu arada Masuaku ile yollarını ayırmayı düşünen siyah beyaz hükümetler de yabancı kotalarında yer açma niyetinde. Mendy'de siyahlar ve beyazlılar kota kullanmayı planlıyor.

Nampalys Mendy, 23 Haziran 1992'de Fransa'nın La Seyne-sur-Mer şehrinde doğdu. Monegasque altyapısıyla başlayan Mendy, 2010 yılında profesyonel sözleşme imzaladı. Monegasque formasını 3 yıl giyen Mendy,  2013 yazında Nice'e bedelsiz transfer oldu. 2016 yazında Leicester City ile 15,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sözleşme imzaladı. Senegalli marsilyabet giriş  oyuncu bu sezon Premier Lig'de 6 maça çıktı, bir golcü veya belirleyici bir asist olmadan. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 30 yaşındaki oyuncunun şu anki piyasa değeri  3.5 milyon euro... Siyah beyazlılar, Dünya Kupası'ndaki boşlukları doldurmayı umut ederken, devre arasında  transfer çalışmalarını da hızlandırıyor. Rachid Ghezzal'ın sakatlığı sonrası Cezayirli oyuncuları kullanamayan Kara Kartallar, sahayı Polonyalı bir futbolcuyla doldurma kararı aldı.

Editör: Haber Merkezi