Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi verilerine göre, saat 06.24'de merkez üssü Afyonkarahisar olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 6,99 kilometre derinliğindeki deprem, Afyonkarahisar'ın yanı sıra çevre illerde de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

ART ARDA 3 DEPREM

Afyonkarahisar’da saat 06.24'de merkez üssü Ataköy olan 4,4 büyüklüğünde Deprem meydana geldi. Ardından saat 6.27’de merkez üstü Salar olan  3.1 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. Saat 6.30’da ise merkez üstü Sülün olan 3.8 büyüklüğünde bir başka deprem oldu.

BAKAN YERLİKAYA: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Afyonkarahisar’da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın saha taramaları ile 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarların değerlendirilmesi sonucunda an itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

EYT Düzenlemesinde Önemli Değişiklikler Yürürlüğe Girdi EYT Düzenlemesinde Önemli Değişiklikler Yürürlüğe Girdi

SOKAĞA KOŞTULAR

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi verilerine göre Afyonkarahisar’da saat 06.24'te 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 6,99 kilometre derinliğindeki deprem Afyonkarahisar'ın yanı sıra çevre illerde de hissedildi. Kısa süreli korkuya neden olan depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Kaynak: Haber Merkezi