Altun, dört yıla yakın sürdürdüğü görevinden sağlık nedenleriyle affını istediğini iletti.

AK Parti Isparta İl Başkanı Cem Er’den Geçmiş Olsun Mesajı AK Parti Isparta İl Başkanı Cem Er’den Geçmiş Olsun Mesajı

Altun, Isparta Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse’ye sunduğu dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

“4 yıla yakın bir süredir yürütmekte olduğum Ak Parti Kadın Kolları Başkanı olduğum günden beri yapmış olduğum çalışmalarından dolayı Ak Parti Kadın Kolları Başkanı olarak gurur duydum. Çalışmalarımı laikile tamamladım. Ancak sağlık nedenlerimden dolayı 2024 yılında yapılacak olan Yalvaç İlçesi Ak Parti Kadın Kolları Başkanlık Kongresine kendi isteğimle katılmak istemiyorum.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Merkez Kadın Kolları Başkanım Ayşe Keşir, Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’a, İl Başkanım Sayın Furkan Cem Er’e, İl Kadın Kolları Başkanım Sevim Köse’ye, önceki Milletvekillerimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve Sayın Recep Özel’e, önceki dönem İl Başkanım Serkan Keskin’e, özelinde bu kutlu davada edindiğim şahsıma desteklerini esirgemeyen teşkilatımıza ve Yalvaç halkımıza teşekkür ederim.

Sağlık nedenlerinden dolayı Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’dan affımı istiyorum.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.”

Görev yaptığı süre boyunca çalışkanlığı, gayreti ve sıcak iletişimiyle dikkat çeken ve Kadın Kolları’na ciddi bir işlerlik kazandıran Zehra Altun’un bu beklenmedik istifası Ak Parti’de şaşkınlık ve üzüntüyle karşılanırken; Başkan Altun görev süresi boyunca yanında duran Kadın Kolları yönetimi ve tüm üyelerine, Yalvaç merkez ve köylerinde birlikte çalıştığı tüm dava arkadaşlarına teşekkürlerini ilettiğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi