Aynur Köse, merkeze bağlı Yedişehitler Mahallesi 110. Cadde’deki 3 katlı apartmanın 1. katında oturan kiracısını ödeme yapmadığı gerekçesiyle mahkeme kararıyla evden çıkarttı. Aynı binanın 2. katında oturan Köse, dün kiracısı boşalttıktan sonra kontrol etmek için eve girdiğinde neredeyse tüm odaların çöp yığınlarıyla dolu olduğunu gördü.

Evinin temizlenmesi için Yedişehitler Mahallesi Muhtarlığına ve Isparta Belediyesine başvuru yapan Aynur Köse’nin yardım isteği kısa sürede yerine getirildi. Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Köse’nin evine gelerek kapsamlı bir temizlik gerçekleştirdi. Evinin temizliğine katkıda bulunan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Muhtar Adem Şahin’e teşekkür eden Köse, "Evim temizlendiği için çok mutluyum. Kokudan duramıyor, geceleri uyuyamıyordum. Evi temizleyebilecek gücüm yoktu. Allah razı olsun," dedi.

Muhtar Adem Şahin, Köse’nin kendisine gelerek yardım istediğini belirterek, "Aynur teyzemizin evinin 3 odası çöple dolu. Bize gelip yardım istedi. Kiracısı oturduğu günden beri evin içerisinde çöp biriktirmiş. Bu durumu bana iletince biz de belediyeyle irtibata geçtik. Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, buraya gelerek temizliğini yaptı. Belediyemize çok teşekkür ederim," ifadelerinde bulundu.

Gurbetçi Ergün Yavuz Vefat Etti Gurbetçi Ergün Yavuz Vefat Etti

Haber Merkezi

Editör: Ali Rıza Cesur