Faiz Kararı Sonrası Dövizde Son Durum Faiz Kararı Sonrası Dövizde Son Durum

Yalvaç ilçesine bağlı Bağkonak köyünde 30 kişiyi müstakil ev sahibi yapacak projede önemli bir adım atıldı. Muhtar İsmail Başoda'nın seçim öncesi söz verdiği toplu konutlar için gerekli olan kooperatif kuruldu. Adına da ‘Yuvamız Bağkonak Kooperaifi’ adı verildi.

Muhtar İsmail Başoda'dan edinilen bilgilere göre kooperatifin ilk genel kurulu önümüzdeki günlerde yapılacak ardından arsa alımı ve inşaata başlanacak.

Bağkonak Muhtarı İsmail Başoda, “Seçimlerde verdiğimiz sözlerin gereğini yerine getiriyoruz. Yeniden seçildiğim günden bu yana yoğun bir çalışmayla konut projemiz için gayret ettik. Biz bu projeye varız diyen otuz hemşehrimizle artık yola çıkıyoruz. İlk genel kurulumuzu yaparak, birlikte nasıl bir yol haritası çizeceğimize karar verecek ve en kısa sürede inşaatlarımıza başlayacağız. Bu süreçte destek veren tüm hemşehrilerime ve kurumlarımıza çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede temel atma törenimizi gerçekleştirmek üzere buradan Yuvamız Bağkonak Projemizin hayata geçişini müjdeliyoruz.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi