Isparta

Bakan Yardımcısı Gümen Eğirdir’de Ziyaretlerde Bulundu

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Isparta’ya gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Eğirdir ilçesini ziyaret etti.

Abone Ol

Üretim planlaması ve sektör değerlendirme toplantısı için Isparta'ya gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet GÜMEN, programının son ayağında Eğirdir’de birtakım ziyaretlerde bulundu.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet GÜMEN beraberinde Isparta Vali Yardımcı Hasan Hüseyin VURAL, Hayvancılık Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yrd. Emre GÜRÇAY, Bitkisel Üretim Daire Başkanlığı Tarım Havzaları Daire Başkanı Ergin TOPRAK, Kaymakam Ömer ÇİMŞİT, Isparta İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet TUĞRUL, Burdur İl Tarım ve Orman Müdürü Eyüp ADIGÜZEL, TKDK İl Koordinatörü Prof. Dr. Süleyman GÜLCÜ, Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet DEMİRALAY ile birlikte Balkırı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ve Meyvecilik ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret etti.

İlk olarak Balkırı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaret eden bakan yardımcısı GÜMEN, soğuk hava deposunun ve elma paketleme tesisi işleyişi hakkında bilgi aldıktan sonra, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarafından yayımlanan tarımsal amaçlı örgütlerin derecelendirilmesi Yönetmeliği kapsamında İlimizde birinci sınıf üretici örgüt belgesi almaya hak kazanan tek kooperatif olan Balkırı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Birinci Derece Tarımsal Örgüt Belgesini takdim etti.

Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet GÜMEN, daha sonra Meyvecilik ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü ziyaret ederek ilçemizden ayrıldı.