Barkot Neden Bu Kadar Önemli?

Barkot teknolojisi, inovasyon hızı arttıkça ve dünya daha küresel bir geleceğe doğru evrildikçe bir dönüşüm geçiriyor. Barkot etiket bir zamanlar sınırlı miktarda bilgiyi depolamak için kullanılırken, günümüzün RFID etiketleri daha akıllı çözümler sunar. Marketler, sağlık sektörü, AVM’ler, ticaret ve sanayi alanları olmak üzere, pek çok farklı sektörde barkodların kullanımı oldukça yaygın ve gereklidir.

Barkot Etiket ile İlgili Merak Edilenler

Bugünkü adıyla barkot perakende sektörü için 1974 yılında geliştirilmeye başlandı. İlk kodlanmış etiket, bir Wrigley's sakız paketinde kullanıldı. O zamandan beri, alışveriş deneyimlerinin normal bir parçası haline geldiler. İlk kullanımı 1974 senesine uzansa da barkot fikri çok uzun zamandır ortalıktaydı. 1932'de Wallace Flint, otomatik bir perakende satın alma sisteminin uygulanabilir olabileceğini öne sürdü. Konsepti uygulanabilir görülmese de kariyeri boyunca kendi kendini test etme fikrini desteklemeye devam etti.

Barkot Etiket ile İş Sürecinizi Pratik Hale Getirin

Her ürünün benzersiz bir barkod numarası olduğunu biliyor muydunuz? Bu, stoktaki ürünlerin, malların ve paketlerin entegrasyonunu sağlayan önemli şeydir ve pazarlamadaki kontrol eksikliği sorununa bir çözüm olarak doğmuştur.

Barkot etiket sayesinde envanter kontrolü ve müşteriler için ilgili bilgileri sağlamanın ötesinde şirketler, bu unsurların herhangi bir tüketici ürününün ambalajlanmasında çok önemli bir nitelik haline geldiğinin farkında. Bu yüzden de kaliteli etiketleme gereksinimlerini karşılayan farklı alternatifler vardır.

Barkot etiket söz konusu olduğunda öne çıkan bir teknoloji şüphesiz ki RFID barkod etiketleri olur. Okuma/yazma teknolojisi ve radyo frekansı işlevselliği ile daha iyi veri depolama ve toplama, işleme ve iletme özelliklerine sahiptirler. Barkod sistemleri gelişse de yaratıldıkları ana fikir aynıdır. Dolayısıyla baskı ve etiket kalitesi her zaman en iyi olmalıdır.

Egen Barkod Etiket San.Tic.Ltd.Sti.

Baskı Beton: Estetik ve Dayanıklılığın Mükemmel Uyumu Baskı Beton: Estetik ve Dayanıklılığın Mükemmel Uyumu

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı 13.Cadde,

Mutfakcılar MUTSAN Başakşehir Mahallesi Sanayi İstanbul TR,

İkitelli Cd No:24 D:Sitesi 10.Blok, 34306 Başakşehir

TEL: 02126591515

Editör: Haber Merkezi