Isparta Belediyesi’nin katkılarıyla Isparta Racing Motor Sporları Kulübü işbirliğiyle 18-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında 1. Isparta Motofest düzenlendi. Motofest için şehir dışından yüzlerce motosiklet tutkunu Isparta’ya geldi. Doğanın eşsiz manzarası eşliğinde Isparta Belediyesi Gölcük Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen Motofest’te birbirinden eğlenceli aktiviteler ve heyecan dolu gösteriler ile yarışmalar yer aldı. Festivalin akşamlarında ise konserler düzenlendi. 

Vali Aydın Baruş’u ziyaret ettiler Vali Aydın Baruş’u ziyaret ettiler

Isparta Racing Motor Sporları Kulübü Başkanı Sedat Karaçay ve yönetimi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret ederek, Motofest’e vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Karaçay, Başkan Başdeğirmen’in de destekleriyle Motofest’te şehir dışından gelen misafirlere iyi bir misafirperverlik gösterdiklerini belirterek, “Emeğinize sağlık başkanım. İnşallah ilerleyen günlerde bu festivali daha iyi şekilde uluslararasına taşımayı düşünüyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Belediyesi Gölcük Tabiat Parkı’nda düzenlenen 1. Isparta Motofest’in şehir için farkındalık olduğunu söyledi. Isparta’nın tanınırlığı ve bilinirliğiyle ilgili bu tür etkinliklerin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Başdeğirmen, “Yüzlerce motosiklet ve vatandaşlarımız Gölcük Tabiat Parkı’nda zaman geçirdiler. Şehrimizin farklı yerlerini gezerek fotoğraf çektirdiler, onları paylaşarak Isparta’mızın tanıtımına katkı sağladılar. Sporla alakalı bu güzel çalışma Isparta’mıza ve vatandaşlarımıza farklı bir katkı sağladı. Bu çalışmadan dolayı tüm ekibinize teşekkür ediyorum. Motofest’e ben de katıldım, motosiklete bindim, tur attım. Gelen misafirlerle konuştum. Andık Deresi, Kirazlıdere ve şehrimizin farklı noktalarıyla ilgili misafirlerimizin söylemiş oldukları bizleri oldukça memnun etti. Isparta’mızı çok güzel bir şekilde turizm elçisi olarak tanıttılar. Geleneksel hale getireceğimiz Motofest’i uzun yıllar yapma isteğiniz var, ben de aynı düşüncedeyim. Kolaylıklar diliyorum, yapmış olduğunuz çalışma ve başarılı sonuçtan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Yeni yılda da bu güzel çalışmayı yapalım” şeklinde konuştu.

Kaynak: Belediye Bülten