Başkan Başdeğirmen, Çarıksaraylar beldesine talep doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar beldesini ziyaret etti. Belde halkıyla sohbet eden Başkan Başdeğirmen,  Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Özler Erdoğan, Belediye Meclisi Üyeleri Abdullah Ergin ve İbrahim Kocabaş da eşlik etti.

Yalvaç'a 84 Yeni Öğrenci Ek Yerleştirme ile Geldi Yalvaç'a 84 Yeni Öğrenci Ek Yerleştirme ile Geldi

Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan, nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen’in beldelerine gereken desteği verdiğini dile getiren Turhan, “Önceki dönemimizde verdiğiniz iş makinesinin şu anda daha çok faydasını görüyoruz. 2 aydır iş makinesi olmasa belediyemiz kilitlenmiş durumda olurdu. Şahsım ve Çarıksaraylar halkımız adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde göreve seçilen Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu tür ziyaretlerde çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduklarını söyledi. İlçe, belde ve köylere İl Özel İdare’nin hizmet verdiğini dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Her yer çok güzel şekilde asfaltlanıyor, gereken eksiklikler gideriliyor. Bunların dışında kalanlar için destek olmak istiyoruz. Çarıksaraylar beldemiz güzel, yemyeşil. Bundan sonra da bize düşen görevler konusunda halkımıza hizmet etmek isteriz. Bugüne kadar olduğu gibi, önceki dönemde birçok ihtiyacı karşıladığımız gibi aynı çalışmaları devam ettireceğiz. Burada yaşayan vatandaşlarımızın AK Parti belediyeciliğinden memnuniyetlerini artırmak için çalışmalar yapıyoruz. Önceki dönemde Mehmet başkanımız da burada çok güzel hizmetler yaptı. Onun yapmış olduğu hizmetleri Özcan başkanımızla devam ettirmeye, artırmaya çalışacağız. Amacımız budur. Rabbim yolumuzu açık eylesin, başarılı çalışmalar yapmayı nasip etsin” ifadelerinde bulundu.  

Ziyaretin sonunda Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan’a gül tablosu hediye etti.

Kaynak: Haber Merkezi