Milletvekili Hasan Basri Sönmez Eğirdir'de Milletvekili Hasan Basri Sönmez Eğirdir'de

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Aksu ilçesini ziyaret etti. Başkan Başdeğirmen Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Barış Serçe ve belediye meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Belediye ziyaretinde konuşan Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Kahraman, “Başkanım sizler bize her zaman destek oldunuz, bizlere büyük bir önder oldunuz. Sizin sayenizde Türkiye bizi tanıdı. Ankara’ya gittiğimizde her yerde sizden bahsediyorlar. Sizlerle gurur duyuyoruz. Şahsım ve ilçe halkım adına destekleriniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Yeni dönem için aldığı görevden dolayı Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman’a başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Bu dönemde de önceki dönemden çok daha iyi çalışmaları birlikte yapacağız. Rabbim yardımcımız olsun. Sizlerle beraber ilçemize, bu bölgemizde yaşayan vatandaşlarımıza bizde elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

İlçe, belde ve köylerin İl Özel İdaresine bağlı olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, farklı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet ettiklerini belirterek, “Özel idaremizin hizmetlerinin dışında kalan ve sizlerin de ihtiyacı olan hizmetleri biz Isparta Belediyesi olarak vermeye gayret ediyoruz. Bugüne kadar sizlerle de böyle çalıştık, bundan sonra da aynı şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz. Aksu yeşilliği ve tabiatı ile en güzel yerlerden bir tanesi. Devletimizin vermiş olduğu imkanları devletimizin insanına harcıyoruz. Bu amaçla yapılması gereken çalışmaları başkan yardımcılarımızla istişare etmeye geldik. Sizlerde burada meclis üyeleriyle birlik beraberlik içinde oluyorsunuz. Bugüne kadar karşılıklı çalışmalarımızı bugünden sonra da aynı şekilde sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Rabbim yolumuzu açık eylesin” görüşlerinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Aksu ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Özler Erdoğan ve Fatih Yaman da eşlik etti.

Kaynak: Belediye Bülten