Isparta

Başkan Başdeğirmen’den Başkan Özer’e ziyaret

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’i ziyaret etti. Ziyarette yatırım ve projeler masaya yatırıldı.

Abone Ol

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen beraberinde Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Özler Erdoğan ve Belediye Meclisi Üyesi Abdullah Ergin ve İbrahim Kocabaş ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Başdeğirmen ve ekibini Başkan Mustafa Özer, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Tezcan ve ekibi ile, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Fesçi ve Belediye Meclisi Üyeleri karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer; ‘Sizleri ilçemde ve Belediyemizde görmek bizler için onur, gurur ve şeref. İlimizin Belediye Başkanı olarak, bizlerin de bir ağabeyi ve büyüğü olarak sizleri biz çok önemsiyoruz, her zaman yanımızda görmek istiyoruz, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz başkanım.’ ifadelerinde bulundu.

Daha sonra konuşan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; ‘Öncelikle böyle sıcak bir karşılamadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum, hepinize hayırlı görevler diliyorum. Bizde burada olmaktan son derece memnunuz. Yerel seçimler ve bundan bir önceki seçimlerde de görev aldınız bizlerde yeniden görev aldık. İnşallah bu güzel görevinizi layıkıyla sonuna kadar verdiğimiz sözleri yerine getirerek, vatandaşlarımızın isteklerini kendi talepleri nelerse hepsini dikkate alarak ve tüm vatandaşlarımıza dokunarak oy verdi, vermedi, o sizden bu bizden gibi herhangi bir olumsuzlukla yaklaşmadan bu dönemi başarılı bir şekilde bitirmektir amacımız. Bütün halkımız bizim seçmenimizdir, bütün halkımız bizim vatandaşımızdır. Hepsinin de tamamının taleplerini dikkate alarak biz Isparta’da siz Eğirdir’de yerine getireceğimiz inancındayım. Tabi ki vermiş olduğumuz bir çok sözler var. Eksiklerimiz varsa onları söyledik, yapacaklarımızı anlattık hatta daha güzel projelerimizden de bahsettik. İl Özel İdaremizin yetişemediği yerlerde eksik kalan hizmetler varsa bizler destek vererek yapacağız.

Eğirdir’imiz bizim ve Dünya’nın sekizinci harikası. Eğirdir en çok sevdiğimiz ilçelerimizden birisi buranın daha bilinir hale gelmesi turizm anlamında bu güzelliğin daha çok paylaşılabilmesi, dünyanın bir çok yerinde böyle bir güzellikleri gördüğümüz zaman o kadar çok ilgi ve alaka görüyoruz ki, bizim ki kadar güzel olmayan yerler, Eğirdir’in 10’da biri kadar güzel olmayan yerler, çok daha farklı bir şekilde ilgi ve alaka görebiliyor, buda pazarlama taktiğinden kaynaklı. Bizde bu anlamda Eğirdir’imizin turizm pazarlamasını hep beraber en güzel şekilde yapmak, buraya gelen vatandaşlarımızın isteklerini en iyi şekilde karşılamak, bizler her konuda sizlerin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Eğirdir’imizin insanların dışarıdan koşa koşa gediği, seve seve geldiği bir yer. Sizlerle beraber işbirliği içerisinde olmamız önemli. İl Genel Meclisi Üyelerimiz var, dediğim gibi onlar üzerine düşen vazifeyi yaptıktan sonra kalan kısımlarında mutlaka biz varız yetişmeyen yerlerde. Karşılıklı paslaşarak güzel hizmetler yapmak, bu memleketimizi, bu ilçemizi çok daha farklı yerlere getirecektir. Eğirdir’imiz gerçekten çok güzel. Yurt dışı programlarımıza gittiğimiz zaman ilk önce masalara Eğirdir’in resimlerini koyarlar, yurt dışı gezilerimizde Eğirdir’in resmini masaya koyduğumuzda toplantının konusu değişirdi her zaman, toplantı konusu Eğirdir’e dönerdi, burası neresi diye sorarlardı, nerede, nasıl bir yer diye, bunları anlatırdık. Hem verimli bir bölge olması, hem turizme açık bir bölge olması, yemyeşil olması. Bu güzellikleri daha da çoğaltalım, bu güzellikleri herkese anlatalım. Biz bu konuda her zaman yanınızdayız, güzel hizmetleri hep beraber verelim diyorum, önümüzdeki 4,5 yıl içerisinde güzel hizmetler yapmayı rabbim bizlere nasip etsin inşallah.’ dedi.

Daha sonra basına kapalı gerçekleşen toplantıda Isparta Belediyesi ile Eğirdir Belediyesinin gerçekleştireceği yatırım ve projeler masaya yatırıldı.

Eğirdir Şok Market karşısı sahil bandında yerinde yapılan incelemelerin ardından Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibi Eğirdir’den Sarıidris’e hareket ettiler.