Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Başdeğirmen’in mesajı şöyle: “Demokrasimizin ve devlet yönetiminin en temel yapı taşlarından, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında en önemli köprülerden birisi olan muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten duygularımla tebrik ediyorum.

Devletimiz ve belediyemiz ile milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturan muhtarlarımız büyük bir fedakarlıkla, özveriyle görevlerini yerine getirmektedir.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile göreve gelen tüm muhtar kardeşlerimle birlikte şehrimize hizmet sürecimizde en güzel çalışmaları yapmak amacıyla el birliği, gönül birliği, karşılıklı istişare ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Hizmetlerin daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi, muhtarlarımızdan gelen istek, talep, şikâyet ve önerilerin anında değerlendirilmesi amacıyla belediyemiz bünyesinde kurulan Muhtarlar Müdürlüğümüz, 7/24 esasına göre muhtarlarımızın, dolayısıyla vatandaşlarımızın hizmetindedir. 

Projelerimizin planlaması ve yatırımlarımızın hayata geçirilmesi aşamasında muhtarlarımızın sunmuş olduğu görüş ve önerileri bizlere her zaman ışık tutmaktadır.

Isparta'da nöbetçi eczaneler (19 Ekim 2024 Cumartesi) Isparta'da nöbetçi eczaneler (19 Ekim 2024 Cumartesi)

Isparta Belediyesi olarak muhtarlarımızı katılımcı yönetim ve insan odaklı hizmet anlayışımızın icrasında temel unsur, vazgeçilmez bir paydaşımız olarak görmekteyim.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da belediyemizin gören gözü, tutan eli, tabana uzanan şefkat eli, katılımcı yönetim anlayışımızın temel unsurları muhtarlarımızla iş birliği, güç birliği ve dayanışma içinde Isparta’mızın geleceği için çok daha güzel hizmetlere birlikte imza atacağımız inancındayım. 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilimizde görev yapan muhtarlarımız olmak üzere, halkımızın hizmetkârı, başımızın tacı tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlık içerisinde nice yıllar temenni ediyor, ebediyete irtihal eden bütün muhtarlarımıza Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum”.

Kaynak: Haber Merkezi