Başkan Başdeğirmen’in kendilerine her zaman örnek olduğunu belirten Özdemir, “Sizler bizim idolümüzsünüz. Isparta’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Şükrü başkanımızı örnek alıyorum” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, son yıllarda mantar üretimiyle ön plana çıkan Eğirdir ilçesine bağlı Sarıidris Beldesine ziyaret gerçekleştirdi. Sarıidris Belediye Başkanı Osman Özdemir’i ziyaret eden Başkan Başdeğirmen, çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyarete Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Özler Erdoğan, Belediye Meclisi Üyeleri Abdullah Ergin ve İbrahim Kocabaş, AK Parti Eğirdir İlçe Başkanı Süleyman Tezcan, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Fesçi de eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Sarıidris Belediye Başkanı Osman Özdemir, “Sayın başkanım bu ziyaretinizle bizi gururlandırdınız, onurlandırdınız. Sizler bizim idolümüzsünüz. Isparta’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Şükrü başkanımızı örnek alıyorum. Bunu halkın ve Isparta nezdinde gördük. Bize örnek oldunuz, biz de sizin yolunuzda ilerlemeye devam edeceğiz inşallah. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde göreve seçilen Sarıidris Belediye Başkanı Osman Özdemir ve belediye meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Sıcak karşılamadan dolayı Başkan Özdemir’e teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Sarıidris’te Osman başkanımızın ilk başkanlığı. Önümüzdeki dönemde güzel hizmetler yapacağı inancındayım. Beldenin merkezinden anayola kadar olan 6 kilometrelik mesafeye İl Özel İdare tarafından sıcak asfalt döküldüğünü gördüm. İl Özel İdare ve İl Genel Meclisi Üyelerimize, milletvekillerimize, başkanımıza teşekkür ediyoruz. Beldemize bu hizmetler yakışıyor. Bundan sonra bize düşen kısımlar varsa biz de onu yaparız inşallah. Sarıidris alması gereken hizmeti alarak, en güzel şekilde AK Parti belediyeciliğini burada vatandaşlarımıza hissettirerek başkanımızın güzel işler yapacağı inancındayım. Bugüne kadar yapılan hizmetlere ve bugüne kadar görev alan arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonra daha iyisini yaparak beldemiz çok güzel şekle gelecektir. Sizlere kolaylıklar ve başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

72 Yıl Sonra Kore'ye Dönen Gazinin Duygusal Yolculuğu 72 Yıl Sonra Kore'ye Dönen Gazinin Duygusal Yolculuğu

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sarıidris Belediye Başkanı Osman Özdemir’e gül tablosu hediye etti.

Kaynak: Haber Merkezi