Komşu İlde Tas Kebabından Domuz Eti Çıktı Komşu İlde Tas Kebabından Domuz Eti Çıktı

TÜM Emekliler Sendikası Şube Başkanı Hayati Yıldız, tüm emeklileri tek ses olmaya davet etti.

Yıldız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “SSK ve Bağ-Kur emekli dul ve yetimlerine yapılacak 2024 yılı ikinci 6 aylık (Temmuz-Aralık) zam oranının EYLÜL dönemi tüfe oranı da 2.97 olarak açıklandı.

Bilindiği gibi Emekli Sandığına tabi emekli dul ve yeminlerine kamuda yapılan sözleşme kurallarına göre zam yapılmaktadır. Fakat seyyanen yapılan zam kantarın topuzunu kaçırdı, Emeklilere bakış açısını değiştirdi. Bu sebepten dolayı emekliler tek ses olmalıyız.

Ortada bir gerçek var, kimse kusura bakmasın. Emekli arkadaşlar dernekler konusunda çok ama çok ilgisiziz.

Yıllarca çalışırken sendikalara ayda bir günlük aidat ödemedik mi?  Şu anda Sendikalar toplu görüşme masalarında Emeklilerin haklarını savunmuyor ve masa başında temsil etmiyorlar. Onun için mücadele ederek sendika hakkını istiyoruz.

Dernekler aidat alıyor, hak aramıyor diyen arkadaşlar, üye olan arkadaşlardan yılda 1 defa alınan çok çok cüzi bir aidatla mücadele verirken, derneklerden üye olmadan hak aramalarını istemek, bazı faaliyetler beklemek, üye olan arkadaşlara haksızlık olmuyor mu?

Zaman laf cambazlığı, klavye şovalyeliği zamanı değil icraat zamanıdır, geç kalınmış olsa bile.

Henüz üye olmamış, SSK, Bağ kur ve Emekli sandığı Emeklisi, bunların dul ve yetimlerinin zaman geçirmeden derneğe üye olarak, dernek yöneticilerini teşvik ederek, onların yanlarında olduklarını ve talepleri sürekli gündemde tutarak mücadeleye katkı sağlamaları gerekmektedir.

Üye olun olmayın dernek şubelerine gelin sorunlarımızı, konuşalım, tartışalım...

Tüm Emekliler Derneği Isparta şubesi olarak sizlere bir telefon kadar yakınız derken boşuna demiyoruz.. Bizlere telefon ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden her konuda 7/24 ulaşabilirsiniz...

Bekliyoruz....!!!

Şimdi değilse ne zaman?.

Sen yoksan, bir eksiğiz elbette.

Çünkü....!

Sen yoksan haklarımız gaspedilir.

Sen yoksan,muhatap alınırmıyız?

Sen yoksan hakkın olan hakkını alamazsın...!!!!

Sen yoksan, sosyal yaşantın yok, sen yoksun.... Demektir...

Sen yoksan;

Açlığa, yoksulluğa sefalete, adaletsiz gelir dağılımına seyirci kalmak, kabullenmek demektir.

Kaynak: Haber Merkezi