Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere tam zamanlı çalışacak geçici süreli kamu işçisi olarak görev yapacak 8 Bahçe Bakım işçisi alımı noter kurası ile belirlenecektir. 60 yaşını geçmemiş 8 bahçe bakım işçisi alımı tüm detayları bu yazımızda yer alıyor.

Kamu İşçi Alımı Başvuru Tarihi

Belediye bünyesinde çalışmak isteyen kamu işçisi olarak bahçe bakım işlerinde çalışacak toplam 8 işçi alımı için müracaat emek isteyen adaylar için son başvuru günü 2 Temmuz 2024 tarihi olarak belirlenmiştir.

8 Kamu İşçisi Alımı Müracaat Belgeleri

Bahçe Bakım işçisi olarak geçici süreli belediyede istihdam edilecek adaylar için başvurular süresi içinde herhangi bir belge veya sertifika talebi olmadan tamamlanabilecektir.

İş Başvuru Koşulları Neler?

Isparta Atabey Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 8 geçici işçi alımı için başvuru yapmak isteyen adaylarda aranan başvuru şartları;

En az İlkokul mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. En fazla lise ve dengi okul mezunu olmak. 60 yaşını geçmemiş olmak. Bahçe Bakımı mesleğinde en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak. İŞKUR İş İlan No (00008378533).

Kamu İşçisi Alımı Başvuru Yeri

Bu Mahallerde Yaşayanlar Dikkat Sular Kesiliyor Bu Mahallerde Yaşayanlar Dikkat Sular Kesiliyor

Atabey Belediyesi 8 Bahçe Bakım İşçisi alımı için iş müracaatları İŞKUR internet sitesi, Telefon hattı 170 numarasından ve hizmet noktalarından tamamlanabilecektir.

Kaynak: HABER MERKEZİ