Isparta

Belediye işçilerini sevindirecek toplu iş sözleşmesi imzalandı

Senirkent Belediye Başkanlığı ile Belediye-İş arasında Toplu-İş sözleşmesi görüşmeleri uzlaşma ile sonuçlandı.

Abone Ol

Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal yaptığı açıklamada; “Senirkent Belediye Başkanlığı ile Türkiye Belediyeler ve Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Belediye-İş) arasında, Senirkent Belediyesi Personel Hizmetleri LTD.ŞTİ. işçilerine ait Toplu-İş sözleşmesi görüşmeleri uzlaşma ile sonuçlanmıştır.

01.10.2024-30.09.2027 tarihlerini kapsayan 3 Yıl Süreleri Toplu-İş sözleşmesi sayesinde işçilerimizin Ekonomik ve Sosyal haklarından günün şartlarına uygun olarak Belediyemizin mali imkanlarını da göz önünde bulundurularak gerekli mali ve idari iyileştirmeler yapılmıştır.

Adı geçen Toplu-İş sözleşmesinin Belediyemiz işçisi çalışma arkadaşlarıma, Senirkent’imize ve Belediye-İş Sendikamıza sonuçları itibariyle hayırlı olmasını temenni ediyorum.

İmzalanan bu sözleşmenin iş barışına katkıda bulunacağına ve iş verimini artırarak Senirkent’imize daha yararlı ve güzel hizmetler yapılacağına yürekten inanıyorum.

 Bu vesile ile katkılarından dolayı Belediye-İş Sendikası Isparta Şube Başkanı Cemal Kurt ve yönetimine teşekkür ediyorum”.