Isparta Belediyesi Temmuz ayı gündemi duyuruya çıktı. 1 Temmuz Pazartesi günü toplanacak Belediye Meclisi’nde 8 gündem maddesi yer alıyor. 

Meclis, Belediye memurlarının ihtiyacı olan mevcut kadroların ihdas işlemleri, Isparta Belediyesinin pay sahibi olduğu Torosgaz Isparta Burdur Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'de genel kurul tescillerinde; Belediyeyi temsil etmek üzere Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e yetki verilmesinin görüşülmesi konusunu görüşecek.  

Isparta'ya Sarı Kodlu Uyarı, Geri Geliyor Isparta'ya Sarı Kodlu Uyarı, Geri Geliyor

ISBAŞ Isparta Belediyesi Bims Yapı Elemanları A.Ş.'nin %100 hissesine sahip olduğu Gül Fuarcılık ve Organizasyon Ltd.Şti.'nin herhangi bir faaliyeti olmadığından dolayı tasfiye edilmesi Meclisn gündemine gelirken,  . Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Isparta Belediyesi arasında imzalanan protokol gereğince; Isparta Aya Baniya (Payana) Kilisesinin Koku Müzesine Dönüştürülmek Üzere Restorasyon ve Teşhir-Tanzim Uygulaması İşi için 6.500.000,00₺ (KDV Dahil) hibenin kabul edilmesi yine Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2024 Mali Yılı Yatırım Bütçesi “Kamu Eliyle Yapılan Kültür Yatırımlarına Destek Projesi” kapsamında, Isparta Bebek ve Çocuk Kütüphanesi Yapımı için, 15.374.493,00₺ (KDV Dahil) hibenin kabul edilmesinin görüşülmesi Meclis’in ela alacağı konular arasında.

10.05.2024 tarih ve 72 sayılı meclis kararı ile belirlenen kaçak ve usulsüz su tüketimi ile ilgili hükümlerin güncellenmesinin görüşülmesi.  Cadde, Sokak ve Parklara isim verilmesinin görüşülmesi ve  İmar Planı Değişikliği Taleplerine yapılan itirazların görüşülmesi de Meclisin gündeminde yer alan konular.

Muhabir: Nadir Öngören