Bu hafta, Anneler Günü için özenle seçilmiş hediyelik ürünlerin yanı sıra çeşitli indirimli ürünler de müşterileri bekliyor.

İç giyim, kişisel bakım, takı ve tokalar, bebek bezi, süt ve süt ürünleri, dondurulmuş gıdalar, bakliyat, baharat ve soslar, kahvaltılıklar gibi çeşitli kategorilerde birbirinden avantajlı ürünler yer alıyor. Bu haftanın öne çıkan ürünleri arasında lastik toka, gloss boncuk kolye, el kremi, toz deterjan, ıslak havlu, bebek bezi, saç kremi, maskara gibi ürünler bulunuyor. Ayrıca, toplu alımlarda büyük avantaj sunan kampanyalı ürünler de müşterilerin ilgisini çekiyor.

7 Mayıs 2024 Bim Kataloğu'nda ayrıca gıda ürünleri de yer alıyor. Özellikle, baget tavuk, mısır yağı, dana kıyma gibi ürünlerin bulunduğu bu katalog, mutfak ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için ideal fırsatlar sunuyor.

Bakan Kacır Son 22 Yılda Büyük Destekler Sağlandı Bakan Kacır Son 22 Yılda Büyük Destekler Sağlandı

Bim Market, müşterilerin talep ve önerilerini dikkate alarak her hafta yeni kampanyalar sunmaya devam ediyor. 14 Mayıs 2024 Salı gününe kadar geçerli olan bu katalogda yer almasını istediğiniz ürünlerle ilgili taleplerinizi yorum bölümünde paylaşabilirsiniz..

Haber Merkezi

Editör: Ali Rıza Cesur