Isparta

DİYANET-SEN Isparta'da Büyük Destek Gördü

Diyanet Sen Isparta Şubesi Başkanı Mevlüt TOSUN, 2024 yılı sendika üye sayımları dolayısı ile basına açıklama yaptı.

Abone Ol

Tosun açıklamasında; "Isparta Merkez ve ilçelerimizdeki personellerimiz, DİYANET-SEN'e büyük destek vererek 2024 yılında da yetkimizi ve etkimizi taçlandırmışlardır. Yan yana durmanın, kol kola girmenin, bereket ve heybetine talip olan sendikanız DİYANET SEN son 1 yıl içerisinde, 3600 ek göstergenin verilmesi, Toplu Sözleşme İkramiyesinin iptali,  EYT çıkması, ve diğer nakil ve emeklilere rağmen  178 yeni üye kaydederek, kurumumuzdaki sendikalı personelin %85.01’inin duyduğu güven ve destekle, önemli başarıyı elde etmiş bulunuyoruz.

Bu çerçevede; sendikamıza katkı sunan değerli yol arkadaşlarıma ve tüm teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Devasa yükselişimizde emeği geçen teşkilatımızın değerli yöneticilerine ve bizlere inanan, güvenen, güç veren ve destek olan, yanımızda olduklarını her daim hissettirerek varlıklarıyla bizleri onurlandıran siz değerli DİYANET ÇALIŞANLARIMIZA teşekkür ediyoruz.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sendika ayrımı gözetmeden, hep beraber, düğünde bayramda, ölümde doğumda, nişanda sünnette, acılı  tatlı, huzurlu ve huzursuz günlerimizde birlikte olup, doğru adımlarla yürümeye ve gönüllere dokunmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile, bu hizmet yarışını beraber yürüttüğümüz Şube Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe temsilcilerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza ve özellikle siz değerli ve vefalı yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.