1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri çerçevesinde; Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanlığının Gökçay Konakpark Düğün Salonunda düzenlenen yemekli program, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, İl Müftüsü Muharrem Biçer, Müftü Yardımcıları Seyit Böget, Halil Taş, Memur-Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç, Sağlık Sen Başkanı Mahmut Agun, sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.  

7 Bin Liranın Üstüne Banka Zorunluluğu 7 Bin Liranın Üstüne Banka Zorunluluğu

Emekli ve halen çalışan cami ve din görevlilerinin katıldığı programda ilk sözü Diyanet-Sen Isparta Şube Başkanı Mevlüt Tosun alarak; şu ana kadar yapılan etkinlikleri ve faaliyetleri dile getirdi. 'Bu tarz faaliyetlerin, görevde olduğumuz müddetçe devam edeceğini vurgulayan Tosun, sözü Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız'a bıraktı.

Emekli olan ve görevi başında iken vefat eden personele takdirnamelerinin takdimi, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve misafirlere yemek ikramı neticesinde program son buldu.

Kaynak: Haber Merkezi