Isparta

Düşünür Koleji’nde kayıtlar devam ediyor

21. yüzyılın bireylerini yetiştirmek için yola çıkan Isparta Düşünür Koleji’nde 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için kayıtlar devam ediyor.

Abone Ol

İstanbul Yolu (Servis yolu) üzerinde bulunan geniş kampüs alanında hizmet veren ve yeni eğitim öğretim yılı  öncesi hazırlıklarını tamamlayan Isparta Düşünür Koleji’nde  öğrenci kayıtları devam ediyor. Anaokul, ilkokul, ortaokul ve lise birimlerinde eğitim öğretim hizmeti sunan Düşünür Koleji  Lise Müdürü Melih Köse,  veli ve öğrencileri Düşünür Koleji’nin vizyonuyla tanışmaya davet etti.  

Köse ‘Bu güzel kente ve çağdaş insanlarına yeniden hizmet etmenin onuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Düşünür Koleji'nin eğitim ve öğrenme anlayışını söz konusu projeksiyona göre şekillendirdikleriyor, öğrencilerimizi özel destek programlarıyla, sınavlara  hazırlıyoruz.  Düşünür Koleji olarak, küresel düzeyde lider okul olma vizyonuyla eğitimin geleneksel yapısını değiştirerek fark yaratan, yaratıcı, tasarım odaklı düşünebilen, problem çözme becerileri gelişmiş bireyler yetiştiriyoruz.  Çocuklarımızın hayatlarına dokunarak onları, 21. Yüzyıl Yaşam, Düşünme ve İletişim Becerileriyle donatmak temel misyonumuzdur. Akademik kadromuzun mesleki gelişimini ve kendini sürekli güncellemesini önemsiyoruz. Bu sebeple Düşünür Öğretmen Gelişim Akademisi yapımızın önemli bir öğesidir. Her öğrencinin farklı özellikleri olduğunu biliyoruz. Uyguladığımız programlarla her öğrencinin başarılı olabileceği yönlerini keşfederek; yetkinliklerini, yeteneklerini ve çok yönlü becerilerini geliştiriyoruz. Aynı zamanda öğrencilerimiz için özel olarak geliştirdiğimiz Düşünür Eğitim Sistemi (DES) ile öğrencilerimizi ulusal ve uluslararası düzeyde sınavlara da en iyi şekilde hazırlıyoruz.  Isparta’da veli ve öğrencilerimizi Düşünür Koleji’nin vizyonuyla tanışmaya davet ediyoruz’ dedi.  

İletişim:

Tel:  0(246)250 26 27    0(850)346 3232

Adres: Fatih Mah İstanbul Yolu (Servis Yolu) Üzeri,  No 153

bilgi.isparta@dusunurkoleji.com

http://dusunurkolejiisparta.com