GENEL

Facebook Ve Twitter Videolarını Kolay İndirme Yöntemi

Facebook Ve Twitter Videolarını Kolay İndirme Yöntemi

Abone Ol

Toplumda sosyal medya platformları iletişim veya eğlence açısından sıklıkla tercih edilir hale gelmektedir. Özellikle facebook ve twitter programları video izleme, arkadaş takibi veya bilgi edinme açısından büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bu açıdan bakıldığında sosyal medya platformlarından olan twitter ve facebook videoları indirme işlemleri çok sık araştırılmaktadır. Sosyal medya üzerinden video indirme işlemi kolay yöntemlerle yapılmaktadır.

 Facebook Video İndirme Nedir?

 Facebook üzerinden video indirmek hem kolay hem de avantajlı olmaktadır. Özellikle merak edilen ve daha sonra paylaşılmak istenilen videolar bu şekilde kolaylıkla saklanmaktadır. Kullanıcıların facebook üzerinden videoları kendi cihazlarına kayıt ettirilmesi şeklinde oluşmaktadır. Bu hizmet ile internet ağı olmadan kaydedilen videolar kolaylıkla izlenmektedir.

 Facebook Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

 Facebook video indir ile programda izlenilen videoların kişilerin kendi cihazlarına kaydedilmesini sağlamaktadır. Böylece internet olmadan da bu videolar cihazlardan kolaylıkla izlenmektedir. Bu nedenle video kaydetmenin nasıl yapılacağı çok sık araştırılmaktadır. Facebook üzerinden videoları indirmek için şu adımlar takip edilmektedir:

 - İlk olarak facebook üzerinden indirilecek video açılmaktadır.

 - Daha sonra video linki kopyalanmaktadır.

 - İnternet üzerinde video indirme araçları bulunmaktadır. Bunlardan birisi seçilmektedir.

 - Kopyalanan video linki indirme aracına tıklanmaktadır.

 - Daha sonra video çözünürlüğü seçilmektedir.

 - İndir butonuna tıklanmaktadır.

 Mobil Cihazlara Uyumlu Video İndirme Nasıl Yapılır?

 Mobil cihazlar üzerinden videolar da kolaylıkla indirilmektedir. Bunun için getmyfb.com sitesi tercih edilmektedir. Özellikle mobil cihazlar ile giriş yaparak video indirme büyük kolaylık sağlamaktadır. Facebook videoları getmyfb.com üzerinden de indirilmektedir. Hızlı ve pratik indirme işlemleri sunması sebebiyle çok sık tercih edilmektedir. Bunun için şu yol izlenmektedir:

 - İlk olarak getmyfb.com sitesine girilmektedir.

 - Daha sonra buradan istenilen video bulunur.

 - Gönderinin üzerine sağ üç noktaya tıklanmaktadır.

 - Buradan bağlantı kopyalama işlemi yapılmaktadır.

 Facebook Video İndirmenin Avantajları Nelerdir?

 Facebook üzerinden videolar günümüzde çoğu kez indirilmektedir. Fakat bazı kişiler indirme işleminin nasıl yapılacağını bilmemektedir. Facebook video indirme işleminin birçok avantajı bulunmaktadır. Avantajlardan yararlanmak için facebook indirme işlemi hız bir şekilde gerçekleşmektedir. Bu avantajlar şunlardan oluşmaktadır:

 - İnternet bağlantısı olmadan kaydedilen tüm videolar izlenmektedir.

 - Önemli veya özel videolar bu şekilde kayıt edilerek saklanmaktadır.

 - İnternet erişimi olmayan arkadaş veya aileler ile paylaşım yapılmaktadır.

 - Eğitim amaçlı veya ders videoların indirilmesi ile videolar daha sonra tekrar tekrar izlenerek iyi öğrenme fırsatı sağlamaktadır.

 Twitter Video İndirme Nedir?

 Twitter sosyal medya platformları arasında çok sık tercih edilmektedir. Buradan birçok video izlemekle beraber paylaşımlar da yapılmaktadır. Fakat twitter video indirme işleminin nasıl yapılacağı bilinmemektedir. Twitter üzerinden izlenilen videolar cihazlara kayıt edilmektedir. Bu işlem twitter video indir işlemi olmaktadır. Yapılan bu işlemle internet olmadan cihazlar üzerinde indirilen videolar kolaylıkla izlenmektedir.

 Twitter Video İndirme İşlemi Nasıl Yapılır?

 Twitter'a üye olduktan sonra her gün giriş yapılmaktadır. Buradan birçok farklı videolar da ,izlenmektedir. Bu videolar başka zaman izlenmesi için kayıt edilmektedir. Twitter üzerinden videolar şu şekilde kayıt yapılmaktadır:

 - İlk olarak Twitter içerisinde indirmek istenilen videonun üstündeki paylaşım simgesi tıklanmakta ve video linki kopyalanmaktadır.

 - Daha sonra internet üzerinden pek çok ücretsiz video indirme aracı bulunmaktadır. Bu araçlardan birisi seçilmektedir.

 - Kopyalanan video link indirme aracın içine yapıştırılmaktadır.

 - Video çözünürlüğü seçildikten sonra indir butonuna basılmaktadır.

 - Bu işlemler sonrasında video hemen cihazlara inmektedir.

 Bu işlemler sonucunda twitter da istenilen videolar hızlı bir şekilde inmektedir. Böylece internete bağlanmadan indirilen videolar istenildiği zaman açılıp izlenmektedir.