Kaza, Isparta-Konya karayolunun Mahmatlar Köyü mevkiinde saat 15.30 sıralarında gerçekleşti. Harun Reşit Ataşoğlu'nun kullandığı 32 ACJ 125 plakalı kamyon ile karşı yönden gelen M.B.’nin (22) idaresindeki 42 RT 957 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada sürücüler ve araçlarda bulunan yolculardan Abdülkadir Bülbül, S.F.B. (20) ve H.B. (15) yaralandı.

Balıkçıya 5 Bin 245 TL Para Cezası Balıkçıya 5 Bin 245 TL Para Cezası

Olayın ardından sağlık ekipleri ve jandarma ihbarı üzerine olay yerine intikal etti. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere sevk edildi: M.B. ve diğer yaralılar Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne, Ataşoğlu Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne, yolcu H.B. ise Isparta Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

Ne yazık ki, ağır yaralanan Abdülkadir Bülbül, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Abdülkadir Bülbül'ün vefatının ardından sorumlu sürücü Harun Reşit Ataşoğlu gözaltına alındı ve sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Isparta E Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi

Kaynak: Haber Merkezi