Gümüş, kullanım alanı olarak geniş yelpazeye sahip olan metallerden bir tanesi. Yatırım aracı olarak gümüş tercih edilmesinin birçok nedeni bulunuyor; ilki uzun vadeli saklanabilmesi. Gümüş, tıpkı altın gibi uzun vadeli bir değer saklama aracı olarak görülür. Bunun yanı sıra yatırımcıların portföy çeşitlendirmesi yapmak adına tercih edebileceği seçeneklerden de biri.

Fibabanka Gümüş Hesap Nedir?

Fibabanka Gümüş Hesap, müşterilere gümüş birikim yapma ve gümüş fiyatlarındaki değişikliklerden faydalanma imkânı sunan bir yatırım ürünüdür. Bu hesap, özellikle değerli metallere yatırım yapmak isteyenler için uygun bir seçenek olabilir. Değerli madenlerden biri olan gümüşü kullanarak yatırım yapmak isteyenler Gümüş Hesap ile birikimlerini değerlendirebilir.

Fibabanka’dan gümüş alım – satımı yapabilmek için ihtiyacınız olan tek şey vadesiz bir hesabınızın olmasıdır. Vadesiz hesabınız sayesinde Gümüş Hesap açılışı yapabilir ve yatırım yapmaya hemen başlayabilirsiniz. Hem TL hem de farklı döviz seçenekleri ile gümüş alım – satımı yaparak kendinize uygun tasarruf planları oluşturabilirsiniz.

Gümüş Çeşitleri Nelerdir?

Gümüş, değerli madenler arasında yer alan kıymetli madenlerdendir. Son yıllarda artış gösteren gümüş fiyatları nedeniyle, birikimlerini değerlendirmek isteyenler, gümüş madenine de yönelmiştir. Gümüş, kullanım amacına ve ayarlarına göre çeşitlilik gösterir. Ülkemizde ise 800 ayar, 900 ayar ve 925 ayar olmak üzere 3 çeşit gümüş üretimi yapılmakta. Günümüzde en çok tercih edilen ve özellikle takı sektöründe kullanılan ise 925 ayar gümüş çeşididir.

Gümüş Hesap Nasıl Açılır?

Kaybolma ve çalınma riski olmadan, işçilik maliyeti ödemeden güvenle yatırım yapma ayrıcalığı Fibabanka’da sizi bekliyor! Fibabanka’da Gümüş Hesap başvuru süreci oldukça kolay. Fibabanka Mobil ve İnternet Bankacılığı ile Gümüş Hesap açılış işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Fibabanka müşterisi değilseniz hemen Fibabanka Mobil’i indirin, Görüntülü Bankacılık ile müşteri olun, hesabınızı kolayca açın.

Fibabanka Gümüş Hesap açtıktan sonra gerçekleştirebileceğiniz işlemler ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Gümüş alım ve satım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Gümüş Hesabı’nız üzerinden Fibabanka’da bulunan diğer gümüş hesaplarınıza transfer işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Anlık olarak gümüş fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Alım – satım talimatları ile düzenli olarak gümüş alımı gerçekleştirebilirsiniz.
  • Hesabınızı birikimlerinizi değerlendirmek amaçlı ya da tasarruf etmek için en güvenilir şekilde saklayabilirsiniz.
  • Gümüş alımlarınızı, Fibabanka’da bulunan TL ya da USD hesaplarınızdan yapabilirsiniz.

Fibabanka Gümüş Hesap, birikimlerinizi güvenilir şekilde değerlendirmenize olanak tanır. İşlemlerinizi istediğiniz zamanda ve mekandan bağımsız olarak gerçekleştirmeniz mümkündür. Siz de birikimlerinizi değerlendirmek ve tasarruf etmek istiyorsanız Fibabanka Gümüş Hesap ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

Reklam ve Tanıtımda Kalite ve Güven: Reklammalzemesi.com Reklam ve Tanıtımda Kalite ve Güven: Reklammalzemesi.com

Editör: Newstanitim Newstanitim