Isparta 1. Turizm ve Gastronomi Fuarının ikinci günü de dolu dolu etkinliklerle geçti. Güne peskütan çorbası ikramıyla başlayan misafirler daha sonra süt helvasını tattılar. Çeşitli panellerin ve workshop etkinliklerinin gerçekleştiği, bol ikramların sunulduğu fuarda son olarak kabune pilavının hikayesi anlatıldı, haşlanan etlerin parçalanma işlemi gerçekleştirildi.

Etkinliklere ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Meclis Başkanı Akif Aslan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede, Meclis Başkanvekili Arif Ünal, Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite Üyeleri ile misafirler eşlik ederken, protokol üyeleri gün boyunca tüm stantları tek tek gezdi.

İlçede 100 dekar alanda hıyar üretimi yapılıyor İlçede 100 dekar alanda hıyar üretimi yapılıyor

Haber Merkezi

Editör: Özge Çelik